------------------------
Read the passage and finish the tasks.
Your Name in Gold

 Anne sat at the table, eating her potato chips and reading the print on the box.
 Anne’s best friend, Mary, sat across from her, reading the words inside of the box. “Hey, Anne,” she said, “look at this wonderful prize—your name in gold.”
 As Mary read on, Anne’s interest in the prize grew. “Just send in one dollar and spell out your first name on the box. We will send you a special pin (胸针) with your name spelled in gold. ”
 Anne looked on the back, her eyes brightening with excitement. “That’s a great idea,” she said. “A pin with my name spelled out in gold. I’m going to send in for it.”
 “Sorry, Anne, I saw it first”, said Mary, “so I should get the pin. ”
 “But I want a pin like that so badly”, said Anne. “Please let me have it!”
 “No”, said Mary.
 Anne’s lower lip was trembling as her eyes filled with tears. “Just go ahead and send in for it. See if I care!” She threw down the box and ran out.
 Several weeks passed. One day the mailman brought a small package to Mary. Mary took the package. Anne followed her. “Well, I guess they sent you your pin”, Anne said in a mean voice.
 Mary slowly took the paper off the package. She opened a little white box. “Oh, it’s beautiful”! Mary said.
 “Would you like to see it, Anne?”
 “No, I don’t care”, said Anne. Mary put the box on the table and went out. Anne was alone in the room.
 Soon she couldn’t wait any longer, so she walked over to the table. As she looked in the small white box, she held her breath. Mixed feelings of love for her friend and shame at herself welled up within her, and the pin became a shining gold blur (模糊) through her tears. There on the pin were four beautiful letters—her name in gold: A-N-N-E.



===================================
1.Choose the right order.
Mary received a package.
Anne looked at the white box and was moved.
③Mary found the prize information.
④Both of the friends wanted to get the pin in gold.

A.④②③①
B.③①④②
C.③④①②
D.④③①②
++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['C']
解析:
【细节理解题】根据文章内容可知,Mary先发现了奖品信息,两位好朋友都很想要这枚独特的胸针,当Mary拿到快递后,Anne惊讶地发现胸针上是自己的名字,因此C项正确

===================================
2.Which of the following is NOT the emotion that Anne has in the story?

A.Proud.
B.Envious (嫉妒的).
C.Shameful.
D.Moved.
++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['A']
解析:
【推理判断题】根据Anne’s lower lip was trembling as her eyes filled with tears. “Just go ahead and send in for it. See if I care!” She threw down the box and ran out(安妮的下唇颤抖着,眼里充满了泪水。“去吧,去拿吧。看看我是否在乎!”她扔下盒子跑了出去)可知,Anne开始嫉妒Mary可以拿到这枚胸针;又根据Mixed feelings of love for her friend and shame at herself welled up within her, and the pin became a shining gold blur through her tears(她对朋友的爱和对自己的羞愧交织在一起,胸针在她的眼泪中变成了闪闪发光的金色)可知,当她看到胸针上是自己名字的时候,她是既感动又羞愧。

===================================
3.Whats the main idea of this passage? (less than 20 words.)

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['
Two best friends “fight” over a special pin.
']
解析:
【主旨大意题】根据全文内容可知,两位好朋友为了“争夺”一枚独特胸针而发生的故事,因此得出答案:Two best friends “fight” over a special pin.

省流:[['C'], ['A'], ['
Two best friends “fight” over a special pin.
']]
------------------------