------------------------
1.
Which of the following sentences follows the structure of SP?


A.
Farmers throw away imperfect food.

B.
Organic food grows without chemicals.

C.
This tomato is not perfectly rounded.

D.
People care much about food waste in their daily life. 

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['C']
解析:
C选项主语This tomato, is为系动词,后面跟表语perfectly rounded。A选项句型为SVO;B选项句型为SVA;D选项句型为SVOA。故选C。

省流:[['C']]
------------------------
------------------------
2.
Which of the following sentences follows the structure of SVOA?


A.
Noise pollution makes us angry more easily.

B.
The earth is our home.

C.
There is water pollution in this area.

D.
This company discharged (排放) dirty water through this pipe.

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['D']
解析:
D选项主语This company,谓语动词discharged,宾语为dirty water,方式状语through this pipe,符合SVOA结构。A选项为SVOC;B选项为SP;C选项为There be句型。故选D。

省流:[['D']]
------------------------
------------------------
 Choose the right sentence structure for each sentence.
1 Wind power is an environmentally friendly source of energy.
2 Wind power has more benefits than dangers.
3 Wind power offers this community enough electricity.
4 Wind power works on windy days.
5 We can use wind power forever. 



===================================
1.

A.
SV

B.
SVO

C.
SVA

D.
SVOA

E.
SVOC

F.
SP

G.
SVOO

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['F']
解析:
Wind power为主语,is为系动词,后跟表语an environmentally friendly source of energy。因此为SP结构。

===================================
2.

A.
SV

B.
SVO

C.
SVA

D.
SVOA

E.
SVOC

F.
SP

G.
SVOO

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['B']
解析:
Wind power为主语,has为谓语动词,后跟宾语more benefits than dangers。因此为SVO结构。

===================================
3.

A.
SV

B.
SVO

C.
SVA

D.
SVOA

E.
SVOC

F.
SP

G.
SVOO

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['G']
解析:
Wind power为主语,offers为谓语动词,enough electricity充当直接宾语,this community充当间接宾语。因此为SVOO结构。

===================================
4.

A.
SV

B.
SVO

C.
SVA

D.
SVOA

E.
SVOC

F.
SP

G.
SVOO

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['C']
解析:
Wind power充当主语,works为谓语动词,on windy days为时间状语。因此为SVA结构。

===================================
5.

A.
SV

B.
SVO

C.
SVA

D.
SVOA

E.
SVOC

F.
SP

G.
SVOO

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['D']
解析:
we为主语,can use为谓语动词,wind power为宾语,forever充当时间状语,因此为SVOA句型。

省流:[['F'], ['B'], ['G'], ['C'], ['D']]
------------------------
------------------------
4.
To protect the environment, people should reduce the use of  their own cars  1 produce much air pollution. 


++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['
which/that
']
解析:
句意:为了保护环境,人们应该减少使用自己的车,私家车会产生大量的空气污染。“____________ produce much air pollution”充当cars的定语从句,应使用关系代词that/which。

省流:[['
which/that
']]
------------------------
------------------------
5.
Fortunately, Ranger (护林员) Tom kept the teddy bear and rode with it until a friend of the family spotted the bear 1 helped send it back home nearly a year later.


++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['
and
']
解析:
根据句意“幸运的是,护林员Tom留下了这只泰迪熊,并和它一起骑马,直到这家人的一个朋友发现了这只熊__________帮助它在将近一年后把它送回家。”可知,空格处前后动作为承接关系,因此填and。

省流:[['
and
']]
------------------------
------------------------
 Pet owners are always concerned about the well-being of their cute friends. But once you’re away from home, there isn’t much you can do. Wouldn’t it be great to have something that could take care of your pet and allow you to interact (互动) with it while you’re out? Petcube Bites is a good choice.
 Petcube Bites comes in two parts. The lower half is equipped with a camera and a feeding opening, from which food was thrown out, while the upper half is used to store nearly half a kilo of food. It looks beautiful in any setting. You just have to decide on the most convenient place to fix it.
 Besides being a home video camera that shows live HD (高清 ) views of the house, it supports two-way voice delivery, meaning that you can hear your pet moving around the house, call to your pet from your phone and have a “heart-to-heart” talk with it from anywhere in the world. Using the Petcube app, you can catch your pet’s images and share them on social media.
 Petcube Bites offers a more fun way for you to interact with your pet wherever you are. When you want to feed your dog, simply call him over and click the bone on the screen. Then the Petcube Bites will let out food through the feeding opening. You can control the amount and distance.
 For dog and cat lovers alike, this is the best tool on the market for playing and spending time with your pet. Find more information at: https://www.lifewire.com/petcube-bites.



===================================
1.
Petcube Bites ban be used to __________.


A.
store pet food at the bottom

B.
feed pets by throwing food

C.
print images from social media

D.
record pet owner’s voice messages

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['B']
解析:
细节理解题。根据第二段中Petcube Bites comes in two parts. The lower half is equipped with a camera and a feeding opening, from which food was thrown out, while the upper half is used to store nearly half a kilo of food(Petcube Bites分为两部分。下半部分装有摄像头和喂食口,食物从这里被扔出去,而上半部分则用来储存近半公斤的食物)可知A(将食物存储在底部)错误;B选项(通过投掷食物喂食)正确。根据第三段中Using the Petcube app, you can catch your pet’s images and share them on social media(使用Petcube应用程序,你可以捕捉宠物的图像并在社交媒体上分享)可知C选项(从社交媒体上打印图片)错误。根据第三段it supports two-way voice delivery, meaning that you can hear your pet moving around the house, call to your pet from your phone and have a “heart-to-heart” talk with it from anywhere in the world(它支持双向语音传输,这意味着你可以听到你的宠物在房子里走动,用手机呼叫你的宠物,在世界上任何地方都可以与它“谈心”)可知D(记录宠物主人的语音信息)错误。

===================================
2.
Where does the passage probably come from?


A.
A book review.

B.
A research report.

C.
A lifestyle magazine.

D.
A travel brochure(手册).

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['C']
解析:
推理判断题。根据文章最后一句Find more information at: https://www.lifewire.com/petcube-bites(请在https://www.lifewire.com/petcube-bites网站上搜寻更多的信息)中lifewire是life“生活”和wire“电线”的合成的词,可推测出这个网址和生活方式相关。所以这篇文章很可能选自一本生活杂志。因此选C。

省流:[['B'], ['C']]
------------------------
------------------------
 Children should do housework. That’s a controversial (有争议的) idea, though not everyone will admit it. A few parents will say that their children are too busy for housework. Many more of us assign (分派) housework, or say we believe in them, but the housework just doesn’t get done.
 One small study, done over a period of 25 years, found that the best predictor (预测) for young adults’ success in their mid-20s was whether they participated in household tasks at age 3 or 4. Those early shared responsibilities extended to a sense of responsibility in other areas of their lives.
 Although their help matters, few kids are doing much around the house at all. In a survey of 1,000 American adults, 75 percent said they believed regular housework made kids “more responsible”. Yet while 82 percent reported having had regular housework growing up, only 56 percent of those with children said they required them to do housework.
 What should you do when getting children to do housework? Accept no excuses. Don’t worry if you must repeat yourself again and again. If you’re spending more time getting the child to do this job than it would take to do it yourself, then you’re doing it right. Can a payment help? Maybe. But if you’re trying to teach kids to share the responsibility of a home, paying them for routine housework is not the right message.



===================================
1.
What can be inferred from the passage?


A.
Many children get housework done.

B.
Household tasks help children develop a sense of responsibility.

C.
75% American adults ask their children to do regular housework.

D.
Paying children for house work is a good way to encourage them to do housework.

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['B']
解析:
推理判断题。根据第一段Many more of us assign(分派) housework, or say we believe in them, but the housework just doesn’t get done(我们中有更多的人分配家务,或者说我们相信他们,但家务并没有完成)可知很少有孩子会去做,因此A错误。根据第二段Those early shared responsibilities extended to a sense of responsibility in other areas of their lives(这些早期共同承担的责任延伸到他们生活其他领域的责任感)可知B(家务劳动帮助孩子培养责任感。)正确。根据第三段75 percent said they believed regular housework made kids “more responsible”(75%的人认为定期做家务会让孩子“更有责任感”)可知C(75%的美国成年人要求他们的孩子定期做家务。)错误。根据最后一段But if you’re trying to teach kids to share the responsibility of a home, paying them for routine housework is not the right message(但如果你想教孩子分担家庭责任,付钱让他们做日常家务就不是正确的信息)可知D(支付孩子家务是鼓励他们做家务的好方法。)错误。

===================================
2.What is the best title of the text?

A.
Housework Matters to Children

B.
Parents’ Words Speak Louder

C.
Adults Do Less Housework in the US

D.
Children Need More Care at Home

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['A']
解析:
主旨大意题。通读全文可知,第一段中Children should do housework(孩子们应该做家务)为全文的论点,围绕论点作者论述了做家务具体可以给孩子带来的好处。强调了家务对于孩子们的重要性,即A(家务对儿童至关重要)。

省流:[['B'], ['A']]
------------------------