------------------------
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
Are you interested in teaching in a foreign country? Schools all over South Korea are looking for skilled teachers interested in teaching English. There are chances all around the country. Apply today!
Requirements:
·English must be your native language.
·Bachelor’s degree (学士学位) or higher.
·At least three years of experience in language teaching.
·English or Education majors is preferred, but not required.
·Applicants must be from one of the following countries: Australia, Canada, Ireland, New Zealand, South Africa, the United States, or the United Kingdom. Salary: $1,800-$2,300 per month (depending on conditions and experience)
Working Hours: 35 hours per week. Core hours are from 9:00 to 17:00 with 60 minutes for lunch at noon.
Holidays: 20 days per year plus all public holidays.
Benefits: Benefits include the car allowance (补助), insurance (保险) on business travel and personal transport and other items mentioned on the homepage.
How to Apply:
To apply, only send us the following information: your profile, application form, recent picture.
Once we receive your information, we will get you into our job matching lists. When a match is recorded, we will contact you for an interview. Click on the “Apply Now” button below to download the application form and offer your profile and other required information.
For any questions, please call 123456.
===================================
1.Who will probably get the job?
A.Mary, from Japan, majoring in English.
B.Helen, from America, with a bachelor’s degree.
C.Li Hua, from China, with five-year teaching experience.
D.Mike, from England, knowing much about South Korea.
++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['B']
解析:细节理解题。根据文章Requirements部分Bachelor’s degree (学士学位) or higher. Applicants must be from one of the following countries: Australia, Canada, Ireland, New Zealand, South Africa, the United States, or the United Kingdom(学士学位及以上。申请者必须来自以下国家:澳大利亚、加拿大、爱尔兰,新西兰、南非、美国或者英国)可知,来自美国,有着学士学位的Helen有机会获得这个工作,故选B。
===================================
2.Which of the following can be learnt from the passage?
A.Those who get the job can work at their homes.
B.Those who get the job can’t take a break at noon.
C.Those who get the job can teach South Koreans English.
D.Those who get the job can teach in their own countries.
++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['C']
解析:推理判断题。根据文章第一段Are you interested in teaching in a foreign country? Schools all over South Korea are looking for skilled teachers interested in teaching English(你是否对在外国教书感兴趣?韩国所有的学校都在寻找有经验并且对教英语感兴趣的老师)可知,得到此工作的人,需要教韩国人英语,故选C。
===================================
3.Where is the passage most probably taken from?
A.A newspaper.
B.A magazine.
C.A textbook.
D.A website.
++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['D']
解析:推理判断题。根据文章最后一段Click on the “Apply Now” button below to download the application form and offer your profile and other required information(点击此处的“立刻申请”按钮,下载申请表,并提供你的档案和其他相关的信息)可知,本篇文章出自网络,故选D。
省流:[['B'], ['C'], ['D']]
------------------------