------------------------
Read the passage and answer the following questions.
 One morning, two men from the States named Charles and Hal came along, and bought the dogs for a cheap price. When Buck and his mates came to the new owners’ camp, they found it a mess, with the tent badly set up, dishes unwashed, and everything in chaos (混乱).
 With great effort, the two men took down the tent and loaded the sled. But everything seemed in disorder. They rolled the tent into a huge ball, three times larger than it should have been and packed the dirty tin dishes away. Charles kept on finding things he had forgotten to pack, so they had to unload and re-load the sled several times.



===================================
1.Underline the descriptions of environment and the action of Charles and Hal.

++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['
One morning, two men from the States named Charles and Hal came along, and bought the dogs for a cheap price. When Buck and his mates came to the new owners’ camp, they found it a mess, with the tent badly set up, dishes unwashed, and everything in chaos (混乱).(环境描写)With great effort, the two men took down the tent and loaded the sled. But everything seemed in disorder. They rolled the tent into a huge ball, three times larger than it should have been and packed the dirty tin dishes away. Charles kept on finding things he had forgotten to pack, so they had to unload and re-load the sled several times.(动作描写)
']
解析:
题目要求划出文本中的环境描写,以及对CharlesHal的动作描写。根据文章的内容,可知第一段最后一句they found it a mess, with the tent badly set up, dishes unwashed, and everything in chaos为环境描写,而第二段除了第二句,其余均是对CharlesHal打包行李的动作描写。

===================================
2.According to the description, what kind of person are the two men?

A.Hardworking and careful.
B.Lazy and awkward (笨拙的).
C.Strong and rich.
D.Careless and kind.
++++++++++++++++++++++++++
正确答案: ['B']
解析:
根据文章第一段最后一句they found it a mess, with the tent badly set up, dishes unwashed, and everything in chaos(它们发现(营地)一片混乱,帐篷搭得东倒西歪,餐具也没有洗,所有东西一团糟)可以看出这两个人懒惰不善打理。再根据第二段对两人打包行李的描写:They rolled the tent into a huge ball, three times larger than it should have been and packed the dirty tin dishes away. Charles kept on finding things he had forgotten to pack, so they had to unload and re-load the sled several times(他们把帐篷团成一个比原来体积大三倍的巨大的球,把没有洗过的餐具直接打包。Charles不断地发现他有忘记打包的东西,因此他们把行李从雪橇上卸下来再装上去,重复了好几次)可以看出这两个人非常笨拙。故答案为B。

省流:[['
One morning, two men from the States named Charles and Hal came along, and bought the dogs for a cheap price. When Buck and his mates came to the new owners’ camp, they found it a mess, with the tent badly set up, dishes unwashed, and everything in chaos (混乱).(环境描写)With great effort, the two men took down the tent and loaded the sled. But everything seemed in disorder. They rolled the tent into a huge ball, three times larger than it should have been and packed the dirty tin dishes away. Charles kept on finding things he had forgotten to pack, so they had to unload and re-load the sled several times.(动作描写)
'], ['B']]
------------------------